25-årsjubileum

By in ,
895
25-årsjubileum

I år hissades flaggan i topp då WILLBRANDT Gummiteknik firade 25-årsjubileum som företag i Danmark. Moderselskabet, beliggende i Tyskland, har dog langt flere år på bagen, eftersom de sidste år kunne fejre 125 års jubilæum.

Lokalt och internationellt

De senaste 25 åren har man inte legat på lagrarna, vilket de fem utmärkelserna som Gasellföretag vittnar om.
WILLBRANDT Gummiteknik startade 1994 på dansk mark under ledning av Aage Christiansen. Efter att Johnny Frank Anekjær tillträdde som vd hos WILLBRANDT Gummiteknik 2005 har WILLBRANDT sett en ökande nordisk efterfrågan.
Lokalerna och antalet medarbetare har stadigt växt och idag levererar WILLBRANDT Gummiteknik produkter till företag över hela världen.
”Fokus på den globala marknaden bidrar till att säkra stabilare intäkter. Om krisen kommer, exempelvis på den nordiska marknaden, kan WILLBRANDT fokusera på andra länder”, berättar vd:n.

WILLBRANDT är speciellt stolt över att ha kunder som varit med sedan starten.
”Det visar att satsningen på kvalitet och kundvård bär frukt. Lojala kunder är det bästa erkännande man kan få. Det bidrar till att motivera medarbetarna till att fortsätta förbättra servicen och utveckla gummi-, polyuretan- och plastkomponenter”, säger Johnny F. Anekjær.

Tillväxt är ett gemensamt projekt

”WILLBRANDT har många olikartade produkter, som exempelvis stötdämpare till marinindustrin, vindkraftkomponenter, gummidelar till tåg och snöplogar, som kan framstå som lite osynliga för de människor som har nytta av dem i vardagen. Hos WILLBRANDT och våra kunder vet man dock att alla små delar spelar en stor och viktig roll, oavsett om det gäller små komponenter i en maskin eller de medarbetare som är med och bygger upp WILLBRANDTs framgångar”, berättar Johnny Anekjær, vd hos WILLBRANDT Gummiteknik.

”Själva kan vi mycket – tillsammans står vi starkare” lyder företagets slogan, som inte bara gäller medarbetarna hos WILLBRANDT Gummiteknik utan även kunder och samarbetspartners.
”Det är en policy som har tjänat WILLBRANDT väl och som gör arbetsplatsen till ett trevligt ställe att vara på”, heter det från hela WILLBRANDTs stab i Haslev.

Firade med kunder, leverantörer och samarbetspartners

Jubileet och företagets framgångar firades så klart med en jubileumsmottagning i mars och med en sammankomst för styrelsen på Rønnede Kro i maj i samband med årsmötet.
Flagga, feststämning och god mat underströk det goda samarbete och engagemang som ligger bakom företagets tillväxt.
”Det är alltid roligt med ett jubileum som anledning till att fira de gemensamma framgångarna, men nu är det inte bara åldern vi är glada över”, berättar Johnny Anekjær. ”Med 2018 som företagets hittills bästa år kan vi bara se fram emot de kommande åren genom att följa den inslagna vägen. Den imponerande tillväxten på mer än 30 procent under det senaste året får man nog säga är tillräcklig grund att fira.”

Högt i tak

Med femton anställda som jobbar inom lager, försäljning, rådgivning, utveckling och administration samt fyra ungdomsanställda blir det så småningom nödvändigt mer plats och planeringen av ett nytt huvudkontor på Grønlandsgade i Haslev står på agendan.
Den nya tomten är på 11 300 kvadratmeter. Här ska en 1 500 kvadratmeter stor byggnad med plats och möjlighet att växa ännu mer uppföras. Lagerhallarna kommer att få 8 till 10 meters takhöjd och ger en ökad kapacitet i förhållande till volym och expedition.

Med detta i antågande tar WILLBRANDT Gummiteknik innovativa och affärsmässiga stormsteg i riktning mot 30-årsjubileet.

Leave a reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *