50 år och vind i seglen

By in ,
898
50 år och vind i seglen

Den 18 juni 2019 kunde WILLBRANDT Gummitekniks vd Johnny Anekjær fira sin 50-årsdag. Även om detta var anledningen till öppet hus och mottagning för kunder och leverantörer, medarbetare och vänner från när och fjärran tog Johnny också tillfället i akt för att berätta om WILLBRANDTs tillväxthistoria sedan 2005 då han tog över rodret för företaget. Han ville också berätta att en av medarbetarna just denna dag firade 5-årsjubileum i företaget.
“Företagets tillväxt är en gemensam förtjänst. Var och en bidrar till framgångarna, både internt och externt. Så för mig är det väldigt viktigt att medarbetarna trivs i sina roller på WILLBRANDT, så ett 5-årsjubileum som anställd hos WILLBRANDT understryker verkligen att medarbetarna trivs med sina jobb hos oss”, berättar jubilaren, vd:n Johnny Anekjær.

Att gästerna kom från när och fjärran förstod man på alla språk som talades i lokalen. Det talades både danska, svenska, finska, tyska och engelska. Och gästerna minglade, skrattade och trivdes samtidigt som de kunde förse sig med god mat som WILLBRANDT hade ordnat. Ett överdådigt buffébord hade dukats upp och man hade också tänkt på hållbarheten vad gäller tallrikar, bestick och koppar. “Det kan löna sig att tänka förnuftigt även när det gäller små saker som kan få stor betydelse. Det skickar också en bra signal till omvärlden om att WILLBRANDT Gummiteknik har fokus på framtiden och hållbarhet”, berättar Johnny Anekjær.

Gästerna fick också en rundtur i WILLBRANDTs lokaler, som idag sysselsätter 15 medarbetare.
Johnny Anekjær har varit verkställande direktör för den danska filialen av WILLBRANDT Gummiteknik sedan 2005 och sedan dess har både antalet medarbetare, kunder, samarbetspartner och omsättningen ständigt vuxit. På grund av den kraftiga tillväxten övergick WILLBRANDT 2015 från ett ApS (ett bolag med begränsad ansvarighet) till ett A/S (aktiebolag).
Företaget levererar till (och servar) alla branscher med komponenter till svängnings- och stötdämpning, kabelföring, transportlösningar, tätning med mera.

Vibrations- och stötdämpning är en av hörnstenarna för WILLBRANDT Gummiteknik.
“Vi arbetar dagligen med att eliminera och reducera skakningar och strukturoljud, att dämpa svängningar från motorer, pumpar och maskiner samt reducera stötar. I många fall kan vi hitta en lösning bland våra många standardprodukter som vi har på lager”, berättar vd:n.
WILLBRANDT Gummiteknik är leverantör till bland annat järnvägsindustrin, vindindustrin, industri i allmänhet, snöröjning/vintertjänster, militär, varv och marinor, hamnar samt flygplatser.
De olika branscherna representerades också av gästerna på mottagningen. Dessutom fanns där lokala aktörer som också bidrog till att göra dagen till något alldeles speciellt.
”Vi har stort fokus på lokalområdet och i samband med det tyckte vi att det låg nära till hands att Haslev musikskola bidrog till den trevliga feststämningen”, avslutar Johnny Anekjær.

Leave a reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *