Är du redo för vintern?

By in
1152
Är du redo för vintern?

… Och har du ordnat de reservdelar du behöver för vinterväghållningen?

Vi på WILLBRANDT Gummiteknik A/S fokuserar på vinterväghållning genom försäljning och produktion av de reservdelar som krävs när vintern sätter in på allvar och snön ligger tjock på gator och torg.
WILLBRANDT Gummiteknik A/S har i flera decennier gjort sig känd som en pålitlig leverantör av slit- och förbrukningsdelar som alltid står redo när vintern kommer.

Ta dig säkert igenom vintern

Snabb och grundlig snöröjning och halkbekämpning av utomhusytorna under vintermånaderna är en stor utmaning för många företag, och därför beställer allt fler vinterväghållning av sina områden. För de företag som hanterar vinterväghållningen har reservdelar stor betydelse. En optimal anpassning efter de specifika ytorna är en förutsättning för en komplett snöröjning, så att områdena blir helt fria från snö och kunderna blir nöjda.
WILLBRANDT Gummiteknik A/S har ett brett sortiment av komponenter för snöröjning, och både lagerför och producerar plogblad i gummi, polyuretan (PUR), slitstål samt slitstål med inlägg i alla dimensioner och längder.
WILLBRANDT Gummiteknik A/S erbjuder även kapning, borrning och bearbetning av komponenterna så att de är klara att montera för kunden vid leverans och reservdelsbytet kan ske snabbt och smidigt.

För WILLBRANDT Gummiteknik A/S är kvalitet nyckelordet. Det innebär stort fokus på att leverera produkter med lång hållbarhet. Lång hållbarhet leder dessutom till lägre underhållskostnader. Det är värdefullt för kunderna, som tack vare lägre driftskostnader kan erbjuda sina kunder långt mer fördelaktiga priser för snöröjningen och uppnå konkurrensfördelar på sin egen marknad.
WILLBRANDT Gummiteknik A/S fokuserar nämligen inte bara på sina egna kunder, utan beaktar hela kedjan, det vill säga kundernas kunder, och anpassar sig genom den tillväxt, produktion och innovation som krävs för att hjälpa WILLBRANDTs egna kunder att bli mer konkurrenskraftiga på den egna marknaden.

Med hjälp av polyuretan (PUR) kan WILLBRANDT Gummiteknik A/S säkra ett komplett kvalitetsprogram som utöver slitprodukter även omfattar nya produkter som till exempel plogblad och deflektorer samt kundindividuella lösningar som kräver djupgående kunskaper.
PUR, det vill säga polyuretan, används i dag överallt, såväl inom industrin som i privata hushåll. PUR finns bland annat i membran, packningar, skor, bildelar och inom vinterväghållning. PUR finns i flera hårdhetsgrader, från mjukt och elastiskt till fast, hårt och formstabilt. Oavsett fasthet är polyuretan extremt resistent mot lösningsmedel, bensin och olja och tål även extrem väderpåverkan och UV-strålning. Polyuretan har alltså alla förutsättningar för lång hållbarhet även vid hård nederbörd och vind, och är därmed särskilt väl lämpat inom produktionen av komponenter för snöröjning.

För WILLBRANDT Gummiteknik A/S är det viktigt att kunna erbjuda sina kunder de mest kvalitetssäkra reservdelarna, och tack vare sitt stora sortiment inom vinterväghållning är WILLBRANDT en perfekt partner som säkerställer lönsam drift, lång hållbarhet och specialdesignade lösningar som skapar optimal leverans för WILLBRANDTs kunder.
WILLBRANDT kompromissar inte när det gäller lönsamma lösningar. Genom att skapa värde i hela kedjan säkras framgångar i flera led. Det är just det WILLBRANDT grundar sin verksamhet på: Unika lösningar av hög kvalitet med lång hållbarhet.

Leave a reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *