Certifikat

TransQ

WILLBRANDT Gummiteknik har återigen godkänts av Achilles och förkvalificerat som leverantör i nätverket TransQ fram till 16/2-2021.

TransQ är en leverantörsdatabas och ett kvalificeringssystem som används av inköpare i den nordiska transportsektorn för att hantera leverantörsinformation och risker i leveranskedjan och för att göra effektiva inköp i enlighet med EU-lagstiftningen. Med fler än 2 600 kvalificerade leverantörer som levererar ett brett utbud av produkter och tjänster, erbjuder TransQ ett rättvist, öppet och transparent sätt att välja leverantörer. Detta underlättar och förenklar anbudsprocessen och erbjuder nya affärsmöjligheter för både inköpare och leverantörer. 

TransQ-nätverket grundades 1998 och har hela tiden utvecklats i samarbete med företag i den nordiska transportsektorn med målet att tillgodose deras behov av leverantörshantering. Köparna i nätverket inkluderar både privata och offentliga verksamheter, till exempel de största järnvägsföretagen, passagerar- och fraktoperatörer, posttjänster och tunnelbana, företag inom lätt järnväg och busstransporter.

Utilities NCE

SELLIHCA – NORDIC UTILITY PRE-QUALIFICATION SYSTEM

WILLBRANDT Gummiteknik A/S har återigen godkänts av Achilles och förkvalificerat sig som leverantör i enlighet med Sellihca.

Vi är godkända som leverantör av gummikompensatorer, stålkompensatorer, fendrar, vibrationsdämpare, gummiprofiler, gummiformdelar, vikbälgar och avgasupphängningar samt många fler produkter.

Sellihca är en leverantörsdatabas och ett kvalificeringssystem som används av nordiska distributionsföretag för att hantera leverantörsinformation och risker i leveranskedjan och för att göra effektiva inköp i enlighet med EU-lagstiftningen. Med fler än 4 400 kvalificerade leverantörer som levererar ett brett utbud av produkter och tjänster, erbjuder Sellihca ett rättvist, öppet och transparent sätt att välja leverantörer. Detta underlättar och förenklar anbudsprocessen och erbjuder nya affärsmöjligheter för både köpare och leverantörer. 

Sellihca-nätverket grundades 1998 och har hela tiden utvecklats i samarbete med nordiska distributionsföretag med målet att tillgodose deras behov av leverantörshantering. Köparna inom denna sektor är både lokala distributionsföretag och stora globala företag som främst är verksamma inom produktion, transmission och distribution av el, samt A-kraftverk och företag inom vattenförsörjningssektorn.

Gazelle

WILLBRANDT GUMMITEKNIK A/S UTNÄMNT TILL GAZELLE FÖR FEMTE GÅNGEN

Trots lågkonjunktur och kris går det bra för WILLBRANDT Gummiteknik A/S.
Så bra att företagets danska dotterbolag i Haslev har utsetts till Gazelle för femte gången och för tredje året i rad.

 

 

Livsmedelskontrollapport

Kontrollrapport

Se WILLBRANDT Gummiteknik A/S Danmarks senaste kontrollrapporter från danska livsmedelsverket.

Under 15 år har danska livsmedelsverkets kontrollrapporter publicerats med ett mer eller mindre leende smiley-ansikte, som lättigenkännlig information till konsumenten. Smiley-systemet har därmed bidragit till att skapa mer transparens, vilket innebär att företag kan jämföra sig med varandra och konkurrera ännu mer om livsmedelssäkerhet – till förmån för konsumenterna. 

 
ISO 9001:2015

WILLBRANDT KG har sedan 27 september 1997 varit certifierade enligt DS/EN ISO 9001:2015 och ISO 14001 miljöcertifierade sedan 2016. 
WILLBRANDT Gummiteknik har sedan april 2015 varit ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015-certifierade sedan juni 2017.

 

ISO 14001:2015

WILLBRANDT KG har sedan 27 september 1997 varit certifierade enligt DS/EN ISO 9001:2015 och ISO 14001 miljöcertifierade sedan 2016. 
WILLBRANDT Gummiteknik har sedan april 2015 varit ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015-certifierade sedan juni 2017.

 

Type Approvals

Willbrandt fakta

WILLBRANDT Gummiteknik A/S är återförsäljare och marknadsförare av GMT:s högkvalitativa gummiprodukter för bl.a. tåg- och vinindustrin.

Ett stort urval av GMT’s produkter lagerförs i Haslev för snabb leverans.

I mer än 70 år har WILLBRANDT KG i Hamburg varit huvudåterförsäljare av Continental Contitechs SCHWINGMETALL.

Hela programmet av SCHWINGMETALL och MEGI lagerförs på vårt lager i Hamburg.