Flygplatser

Airport in winter. Airplanes are taxiing to the runway for take off.
GMT

SnörÖjning

Snabb och noggran rengöring av driftsytor under vintermånaderna är en utmaning för alla flygplatsoperatörer. 

Flygplatser

Snabb och noggrann rengöring av driftsytor under vintermånaderna är en utmaning för alla flygplatsoperatörer. Startbanor, taxibanor, landingsbanor och parkeringsplatser måste hållas fria från snö och is, och säkerheten under start och landing är av högsta prioritet. 
Användingen av effektiva och högkvalitativa slitprodukter sparar tid och pengar samt skyddar miljön genom att minska användningen av grus. 
WILLBRANDT snöplogsskär ger en hög prestanda tillsammans med ett lågt slitage. Optimal justering för särskilda ytor är förutsättningen för ordentlig snöröjning utan någon snö kvar på vägen. 

Vi erbjuder blad för alla krav

  • Med shorehårdheter från 50 till 90°
  • Olika bladvinklar för ett optimalt resultat
  • Med och utan metallinstanser¨
  • I olika längder och breddar
  • För alla standardsnöplogar

individuella ändringar görs i vår verkstad, snabbt och till ett lågt pris. Vi kan även leverera ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör till snöröjningsmaskiner:

  • Snöplogsskär för olika märken
  • Formskär
  • Snöskydd
  • Saltspridarplattor
  • Sopmaskinslangar

STOPPKLOSSAR

WILLBRANDT:s stoppklossar av polyuretan kan göras lättare jämfört med alla andra använda material, genom att använda ett inre hålrum eller en kärna av skum. Polyuretanen ger stoppklossarna ett utmärkt grepp på asfalt och på torr eller våt betong. 

WILLBRANDT levererar stoppklodser som idag är de som är vanligast för att hålla flygplanet på plats under parkeringen. Stoppklossarna kan också användas för att stödja flygplanet när parkeringsbromsen är aktiverad. 

WILLBRANDT:s stoppklossar har hög bärkraft, goda fysikaliska-kemiska egenskaper och förmåga att hålla planet på plats under de flesta väderförhållanden. Stoppklossarna i polyuretan är gjutna i starka färger för maximal synlighet vid rampen och behöver inte vid någon tidpunkt målas om under dess livslängd. INGET underhåll krävs. 
WILLBRANDT:s stoppklossar levereras i standardlängder från 250 till 500 mm, men andra längder kan tillverkas vid behov. Våra stoppklossar är motståndskraftiga mot olja, bränsle och mot både frätande och slipande kemikalier. Vi kan leverera din stoppkloss med företagsnamnet och/eller din logga på. 

Få den bästa lösningen

Våra ingenjörer hjälper gärna till med rekommendationer för att beräkna dimensioneringen i förhållande till att hitta den bästa lösningen. Vårt stora nätverk av tillverkare och utvecklare garanterar kompetent rådgivning och service till våra kunder.

Vi levererar också specialkompensatorer enligt dina specifikationer och rörsystem – med eller utan klämelement.

Kontakt

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor eller önskemål.

Telefon: +45 56 87 01 64
e-mail: info@willbrandt.dk

Leveranstid

Många produkter har en lång tillverkningstid, därför utökar vi kontinuerligt vårt lager så att våra kunder får en så kort leveranstid som möjligt.

innovationer

Vi utvecklar oss tillsammans med kunden och använder vår kompetens för att på bästa möjliga vis tillgodose kundens behov. Vi tror på att vår styrka ligger i speciallösningar.

Kvalitet & service

Vi kompromissar aldrig med kvaliteten, den är alltid vårt huvudfokus. Vår engagerade och flexibla personal brinner för att ge en bra service, och sätter alltid kunden främst.

Kunskaper

Vi vidareutbildar oss kontinuerligt internt och hos våra leverantörer för att säkerställa att vi har störst möjliga kunskap inom våra produtområden.

Om du inte hittar din bransch i översigten, vänligen kontakta vår kompetenta personal, som alltid står redo att hjälpa dig hitta en lösning

Vi hjälper gärna våra kunder med helhetsorienterade lösningar, redan när idén börjar ta form