Flygplatser

Flygplatser

Flygplatser är en viktig aktör inom transportbranschen, därför är det viktigt att driftsytor är framkomliga, även på vintern Startbanor, taxibanor, landningsbanor och parkeringsplatser måste hållas fria från snö och is, och säkerheten under start och landning är av högsta prioritet. Optimal justering för särskilda ytor är förutsättningen för ordentlig snöröjning utan någon snö kvar på banan.

WILLBRANDT levererar snöplogsskär både i gummi med olika hårdheter och i special utvecklat PUR som har en hållbarhet på upp till 40% längre jämfört med andra polyuretaninsatser. Användningen av effektiva slit-produkter av hög kvalitet sparar pengar, tid och skyddar miljön. WILLBRANDT snöplogar levererar hög prestanda med lågt slitage.

Vi erbjuder snöplogskär för alla krav
  • Med shorehårdheter från 50 till 90°
  • Olika bladvinklar för ett optimalt resultat
  • Med och utan metallinstanser¨
  • I olika längder och breddar
  • För alla standardsnöplogar
  • Snöplogsskär för olika märken
  • Formskär
  • Snöskydd
  • Saltspridarplattor
  • Sopmaskinslangar
Vi erbjuder individuella modifieringar som levereras redo för installation.

Vi levererar också ett brett utbud av reservdelar och tillbehör till snöröjningsfordon.

Få den bästa lösningen

Våra ingenjörer hjälper gärna till med rekommendationer för att beräkna dimensioneringen i förhållande till att hitta den bästa lösningen. Vårt stora nätverk av tillverkare och utvecklare garanterar kompetent rådgivning och service till våra kunder.

Vi levererar också specialkompensatorer enligt dina specifikationer och rörsystem – med eller utan klämelement.

Kontakt

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor eller önskemål.

Telefon: +45 56 87 01 64
e-mail: info@willbrandt.dk

STOPPKLOSSAR

WILLBRANDTs stoppklossar av polyuretan kan göras lättare jämfört med alla andra använda material, genom att använda ett inre hålrum eller en kärna av skum. Polyuretanen ger stoppklossarna ett utmärkt grepp på asfalt och på torr eller våt betong. 

WILLBRANDTs stoppklossar har hög bärkraft, goda fysikaliska-kemiska egenskaper och förmåga att hålla planet på plats under de flesta väderförhållanden. Stoppklossarna i polyuretan är gjutna i starka färger för maximal synlighet vid rampen och behöver inte vid någon tidpunkt målas om under dess livslängd. INGET underhåll krävs. 

WILLBRANDTs stoppklossar levereras i standardlängder från 250 till 500 mm, men andra längder kan tillverkas vid behov. Våra stoppklossar är motståndskraftiga mot olja, bränsle och mot både frätande och slipande kemikalier. Vi kan leverera din stoppkloss med företagsnamnet och/eller din logga på. 

WILLBRANDT levererar stoppklossar som idag är de som är vanligast för att hålla flygplanet på plats under parkeringen. Stoppklossarna kan också användas för att stödja flygplanet när parkeringsbromsen är aktiverad. 

Broschyrer
Snöröjning

EN

Airport service

EN