Försvarsindustrin

FÖRSVARSINDUSTRIN

Försvarsindustrin och flottan

WILLBRANDT är känt över hela världen som leverantör av elastiska upphängningar och formstycken inom det försvarstekniska området. 
Vi sätter standarder med skräddarsydda lösningar, maximal säkerhet, kvalitet och dokumentation. 
WILLBRANDT leverera vibrations- och stötupphängningar som framgångsrikt har använts till extrema tilämpningar i försvarsindustrin – till sjöss eller på land, t. ex.:

  • Profiler till pansarfordon på hjul eller band
  • Packningar
  • Stötupphängning till ubåtar, fregatter, radarsystem, panelutrustning, livflottar och kanoner
  • Fendrar

Få den bästa lösningen

Våra ingenjörer hjälper gärna till med rekommendationer för att beräkna dimensioneringen i förhållande till att hitta den bästa lösningen. Vårt stora nätverk av tillverkare och utvecklare garanterar kompetent rådgivning och service till våra kunder.

Vi levererar också specialkompensatorer enligt dina specifikationer och rörsystem – med eller utan klämelement.

Kontakt

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor eller önskemål.

Telefon: +45 56 87 01 64
e-mail: info@willbrandt.dk

Leveranstid

Många produkter har en lång tillverkningstid, därför utökar vi kontinuerligt vårt lager så att våra kunder får en så kort leveranstid som möjligt.

innovationer

Vi utvecklar oss tillsammans med kunden och använder vår kompetens för att på bästa möjliga vis tillgodose kundens behov. Vi tror på att vår styrka ligger i speciallösningar.

Kvalitet & service

Vi kompromissar aldrig med kvaliteten, den är alltid vårt huvudfokus. Vår engagerade och flexibla personal brinner för att ge en bra service, och sätter alltid kunden främst.

Kunskaper

Vi vidareutbildar oss kontinuerligt internt och hos våra leverantörer för att säkerställa att vi har störst möjliga kunskap inom våra produtområden.

Om du inte hittar din bransch i översigten, vänligen kontakta vår kompetenta personal, som alltid står redo att hjälpa dig hitta en lösning

Vi hjälper gärna våra kunder med helhetsorienterade lösningar, redan när idén börjar ta form