INTERIÖRER FÖR TÅG

INTERIÖRER FÖR TÅG

Vi levererar tågstolar av hög kvalitet. Tjänsten omfattar både produktion av nya säten samt renovering av gamla säten samt liggplatser och sängar för sovvagnar. Både innersätets skumkonstruktioner samt tyg och läderytor är tillverkade i material som är godkända enligt EN 45545-2 HL3.

Vi har stor erfarenhet av produkter för järnväg, och vårt team av ingenjörer och specialister är mycket skickliga på att hitta den bästa möjliga lösningen för att möta dina behov. 

TÅGSTOLAR

Vi kan hjälpa dig med sittplatser till ditt tåg. Vi levererar säten för att tillgodose dina önskemål om design och säkerhet. Våra säten skum och tyg är brandtestade enligt den europeiska standarden för brandsäkerhet på järnväg EN 45545-2 HL3.

Nya säten

Vi levererar nya säten som ett komplett paket. Inklusive anslutning av metallramar mellan golv och säte, sittramar, armstöd, nytt skum och ny klädsel och tyg samt slutmontering.

Renovering av gamla säten

Renoveringen omfattar demontering av säten, kassering av gammalt skum och tyg, beredning av nytt skumfoder i brandbeständigt material, skärning och sömnad av nytt brandbeständigt tyg, stoppning och slutligen slutmontering på plats i tågen.

Vi levererar följande produkter från mjukt polyuretanskum:

  • Säten
  • Ryggstöd
  • Ryggstödskuddar
  • Olika mattor och madrasser
  • Olika kuddar för soffor och fåtöljer
  • Säten och ryggkuddar för designprodukter

Få den bästa lösningen

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor eller särskilda önskemål. Vi hjälper gärna till med rekommendationer för att hitta den bästa lösningen. Genom vårt nätverk av producenter och utvecklare kan vi alltid säkerställa kompetent rådgivning och service på hög nivå till våra kunder.

Kontakta

Mattias Hvass
Area Manager
+46 736 73 40 90
mhv@willbrandt.se

Kontakta

Richard Kling
Area Manager
+46 763 90 08 75
rkl@willbrandt.se