Marine

SKEPPSVARV OCH Maritim

Sjöfarten är oupplösligt förbunden med WILLBRANDT:s historia, eftersom företaget på sin tid startade med att serva hamnen, rederierna och varven i Hamburg. 
Därför har vi lång erfarenhet och kunskap om behoven och kraven i branschen. Genom åren har vi utvecklat många speciallösningar åt våra kunder och tagit patent på flera innovationer. 
Chockdämpare i gummi och stålvajerupphängningar (även kallade CAVOFLEX) är synonymt med WILLBRANDT. 

WILLBRANDT leverera totallösningar inom de olika affärsområdena, så det bara är en utvecklings- och avtalspartner att behöva vända sig till. 
De flesta av produkterna lagerförs eller finns på lager enligt överenskommelse, så att en snabb leverans kan garanteras – år efter år. 
Därmed kan priserna hållas stabila. 

Få den bästa lösningen

Våra ingenjörer hjälper gärna till med rekommendationer för att beräkna dimensioneringen i förhållande till att hitta den bästa lösningen. Vårt stora nätverk av tillverkare och utvecklare garanterar kompetent rådgivning och service till våra kunder.

Vi levererar också specialkompensatorer enligt dina specifikationer och rörsystem – med eller utan klämelement.

Kontakt

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor eller önskemål.

Telefon: +45 56 87 01 64
e-mail: info@willbrandt.dk

Leveranstid

Många produkter har en lång tillverkningstid, därför utökar vi kontinuerligt vårt lager så att våra kunder får en så kort leveranstid som möjligt.

innovationer

Vi utvecklar oss tillsammans med kunden och använder vår kompetens för att på bästa möjliga vis tillgodose kundens behov. Vi tror på att vår styrka ligger i speciallösningar.

Kvalitet & service

Vi kompromissar aldrig med kvaliteten, den är alltid vår huvudfokus. Vår engagerade och flexibla personal brinner för att ge en bra service, och sätter alltid kunden främst.

Kunskaper

Vi vidareutbildar oss kontinuerligt internt och hos våra leverantörer för att säkerställa att vi har störst möjliga kunskap inom våra produktområden.

Om du inte hittar din bransch i översigten, vänligen kontakta vår kompetenta personal, som alltid står redo att hjälpa dig hitta en lösning

Vi hjälper gärna våra kunder med helhetsorienterade lösningar, redan när idén börjar ta form