Ny Kvalitets- och miljöansvarig hos WILLBRANDT

By in
506
Ny Kvalitets- och miljöansvarig hos WILLBRANDT

Hos WILLBRANDT har vi anställt Nils Hellesøe Poulsen som vår nya Kvalitet- och miljöansvariga.

Vi är glada att Nils har sagt ja till att jobba för oss, och vi har gjort en liten intervju där du kan läsa mer om hans bakgrund.  

Berätta lite om dig själv
Vem är du och vad har du för bakgrund?

Jag heter Nils, jag är 37 år och bor på Stevns där jag är född och uppvuxen.
Jag har bott i Köpenhamn i många år, men 2020 köpte vi en villa med mycket mark, där det finns rikligt med plats för det andrum som jag behöver. Et rum som jag använder till att odla grönsaker, hvilket ger mig stor glädje. Vi har redan nu en stor grönsaksodling och på sikt strävar vi efter att bli självförsörjande på både grönsaker, kött och honung.
När jag inte jobbar i trädgården använder jag min fritid på tyngdlyftning, dataspel och poker. Dessutom är jag mycket intresserad av historia och håller på att lära mig mera om klassisk litteratur.

På min tidigare arbetsplats blev jag utbildad av vår kvalitetschef i kvalitetssäkring inom automotive-branschen. Sedan 2015 har jag jobbat som QA Manager, med ansvar för kontroll och reklamationsbehandling. Här var jag också ansvarig för vårt kvalitetsledningssystem enligt ISO 9001 och 2020 blev jag godkänt som intern auditör för Bureau Veritas.

Vad fick dig att välja att arbeta för WILLBRANDT?

Jag har jobbat i samma företag i många år, så jag längtade efter nya utmaningar och nya input.
Hos WILLBRANDT blir jag också ansvarig för kvalitet och miljö, jag ser fram emot de nya spännande utmaningar, och att använda min kompentens till fördel för WILLBRANDT.

Vilka områden blir dina fokusområden?

Till en början kommer jag att mest arbeta med kvalitetssystemet. Sen blir det på reklamationer, där jag kan hjälpa våra säljare med att ta en reklamation genom hela förloppet, med bästa resultatet för våra kunder och för WILLBRANDT.

På samma sätt som WILLBRANDT tycker jag också att miljödelen är mycket viktig, därför blir det intressant att utveckla vidare.

Vad ser du mest fram emot?

Först och främst att lära känna mina nya kollegor, men också att lyfta vårt kvalitetssystem till en nivå där det blir ännu mera tillgängligt för hela organisationen. Av alla ingående delar i rollen är kvalitetsledning det som jag tycker att är mest spännande att jobba med.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)