Ny rockad hos WILLBRANDT Gummiteknik

By in
803
Ny rockad hos WILLBRANDT Gummiteknik

I och med köpet av VIBTEX i Kolding i januari 2015 följde Ali Strømsborg med till det själländska företaget WILLBRANDT Gummiteknik, som ligger i danska Haslev, under en övergångsperiod. Köpet gav WILLBRANDT Gummiteknik ett komplett kvalitetsprogram av polyuretan och har stärkt verksamheten inom leverans av utrustning till bland annat snöröjning och vindbranschen.

WILLBRANDT Gummiteknik KG grundades 8 juli 1892 i Hamburg, Tyskland. 1994 öppnade den danska avdelningen. Företaget levererar till (och servar) alla branscher med komponenter till svängnings- och stötdämpning, kabelföring, transportlösningar, tätning med mera. Tack vare de mångsidiga lösningar som WILLBRANDT levererar till olika typer av företag säkerställs en hög kompetens och expertis inom specialdesignade komponenter.
WILLBRANDT Gummiteknik är leverantör till bland annat järnvägsindustrin, vindindustrin, industri i allmänhet, snöröjning/vintertjänster, militär, varv och marinor, hamnar samt flygplatser.

Teknisk rådgivare

Ali Strømborg, som efter en övergångsperiod blev fast anställd som lagerchef och produktionsansvarig hos WILLBRANDT 2015, blir nu Teknisk rådgivare & Produktionsansvarig.
Ali Strømsborg ska fungera som en brygga mellan WILLBRANDTs leverantörer, kunder och intern försäljning. Han kommer bland annat att ha fokus på vidareutveckling av befintliga kunders produkter.
Ali Strømsborg kommer till en början att vara Kolding och på huvudkontoret i Haslev en till två gånger i veckan.
Ali kommer självklart även att åka till de platser i landet där det finns behov för det.

54321
(2 votes. Average 5 of 5)
Leave a reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *