Ny säljare för våra danska kunder

By in
400
Ny säljare för våra danska kunder

Den första juni började Lasse Petersen som area manager för våra danska kunder.

Läs intervjun med Lasse här och lär känna honom bättre.

Berätta lite om dig själv
Vem är du och vad har du för bakgrund?

Jag visste alltid att jag skulle hålla på med försäljning. Jag har därför en kommersiell bakgrund och lång erfarenhet av teknisk försäljning. Jag har också en bakgrund inom gummi som jag förväntar mig kommer att gynna både Willbrandt och våra kunder!

Vad fick dig att välja att jobba för WILLBRANDT?

Ett starkt litet företag tilltalar mig, här finns det möjlighet att bidra till att sätta riktningen. Jag vill också gärna fortsätta utveckla min erfarenhet inom gummiindustrin och se till att Willbrandt såväl som kunder kan dra nytta av den.

Vilka områden blir dina fokusområden?

Jag kommer i första hand att hantera den breda industrin för alla våra danska kunder.

Som Area Manager har jag en extern roll, vilket innebär att jag får träffa våra kunder ansikte mot ansikte och hjälpa och vägleda dem i deras utmaningar på hemmaplan.

Vad ser du mest fram emot?

Att träffa våra kunder och fortsätta utveckla den goda relation de redan har med Willbrandt. Dessutom ser jag fram emot att vara kundernas sparringpartner och hjälpa till att se till att de får den hjälp och vägledning de är i behov av.

Vilka är dina förväntningar på jobbet?

Jag förväntar mig att kunna bidra till att stärka och öka Willbrandts marknadsposition på den danska marknaden. Vi är en stark kompetent leverantör som kan göra skillnad för våra kunder!

54321
(0 votes. Average 0 of 5)