Ny svensk medarbetare på WILLBRANDT

By in
399
Ny svensk medarbetare på WILLBRANDT

WILLBRANDT har utökat det svenska säljteamet och anlitat Richard Kling för att ta hand om kunder i Västsverige och Norge.

På WILLBRANDT välkomnar vi vår nya kollega och vi ser mycket fram emot att vi och våra kunder lär honom att känna.

Här kan du läsa en kort intervju med Richard, där han berättar lite om sig själv och de förväntningar han har på framtiden tillsammans med WILLBRANDT.

Berätta lite om dig själv.
Vem är du och vilken bakgrund har du?

Jag är 48 år och bor i Billdal strax söder om Göteborg
Ursprungligen är jag utbildad som utvecklingsingenjör och har senare läst affärsutveckling och ekonomistyrning på IHM business school.

Jag har jobbat som säljare i många år, så man kan säga att jag har ett ben i teknik och ett ben i teknisk försäljning. Jag älskar att förstå hur saker fungerar och är passionerad över att ta fram förbättringar, hitta nya tekniska lösningar samt nya applikationer för befintliga produkter.

Jag tycker om att röra på mig och idrottar mycket på min fritid, bland annat tränar jag barn i motorsport där jag även själv är aktiv.

Där utöver bor i hus så där är en del på gång med det också.

Vad fick dig att välja att jobba för WILLBRANDT?

WILLBRANDT säljer tekniska lösningar, som ligger i linje med det som jag har jobbat med tidigare. Jag har alltid jobbat med gummiprodukter och tycker att det är jättespännande.

WILLBRANDT är också en firma i kraftig tillväxt och jag tycker om att jobba med affärsutveckling. Jag vill gärna använda mina kunskaper, och på det sättet bidra till att tillföra värde för kunderna. Jag har jobbat inom många olika industrier runt om i Europa och har en solid bakgrund i att råda kunderna med vilka tekniska produkter som kan fungera för dom.

Vilka områden blir dina fokusområden?

Jag kommer först och främst att jobba med vibrations- och chockdämpare, både i tåg, maritima och fordon relaterade applikationer i Västra Sverige samt i Norge. Här kommer jag främst att arbeta med tekniska utvecklings produkter.

Vad ser du mest fram emot?

Att använda mina kunskaper som ingenjör och teknisk säljare till att hjälpa kunder med nya produkter och lösa problem.

Vilka är dina förväntningar på jobbet?

WILLBRANDT vill växa, det vill jag också. Jag vill alltid förbättra saker och hitta innovativa lösningar. Jag tycker också att det är intressant med den gröna utvecklingen och det är en spännande utmaning att utveckla hållbara produkter – vare sig för maritimt, fordon som i industriapplikationer.  

54321
(0 votes. Average 0 of 5)