Slangar

Slangar

WILLBRANDT levererar ett brett utbud av handbyggda slangar i mått från DN 20 till DN 600.

Våra slangar är särskilt lämpliga för industri som näring, medicinal, maritim, energi och järnväg, samt för militären och marinen. Vi levererar våra slangar färdiga för användning, i anpassade längder och utrustade med kopplingar, hylsor eller helt gjutna flänsändar.

Slangarna kan användas för passage av köldmedium, luft, olja, kalk, sand och grus samt många andra medier.

Vi säljer Continentals slangprogram med varumärkena ContiTech, Merlett, Phoenix Trix och Blaudieck. Dessa slangar kännetecknas av hög säkerhet, kvalitet och livslängd, vilket minimerar kostnaden för service och inspektion.

silikonslangar

Våra silikonslangar har unika värmebeständiga egenskaper och tål upp till 250 ° C. Slangarnas höga kvalitet garanterar en lång livslängd och hög driftsäkerhet.

Gummislangar

Vi tillverkar: Spiralslangar, textilförstärkta slangar, utvändigt och internt korrugerade slangar, som bland annat används som sugslangar och för transport av slipmedel.

Special lösningar

Om du behöver en specialutvecklad slang är vi på WILLBRANDT specialister på speciallösningar. Kontakta oss och ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig.

Stålslangar

WILLBRANDT rostfria slangar tillverkas från DN 15 / 3/8 ″ till DN 150/6 ″ i olika längder och med olika anslutningselement

Få den bästa lösningen

Våra ingenjörer hjälper gärna till med rekommendationer för att beräkna dimensioneringen i förhållande till att hitta den bästa lösningen. Vårt stora nätverk av tillverkare och utvecklare garanterar kompetent rådgivning och service till våra kunder.

Vi levererar också specialkompensatorer enligt dina specifikationer och rörsystem – med eller utan klämelement.

Kontakt

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor eller önskemål.

Telefon: +45 56 87 01 64
e-mail: info@willbrandt.dk

BROSCHYRER

Dampf Trix

(DE)

CONTITECH

Fluid Technology (EN)

Railway Hoses

(EN)