Träffa oss på Elmia Subcontractor

By in
1034
Träffa oss på Elmia Subcontractor

I år igen hittar du WILLBRANDT Gummiteknik A/S på Elmia Subcontractor, Nordeuropas ledande underleverantörsmässa.
Elmia Subcontractor går av stapeln den 12 november 2019 och håller på till fram till den 15 november 2019. Du hittar WILLBRANDT Gummiteknik A/S i stånd A03:29 med ett brett produktsortiment inom vibrations- och stötdämpning, kompensatorer i gummi, stål och vävnad, fendrar, profiler, bälgcylindrar och formdelar, avgasupphängningar, slangar och packningar.

WILLBRANDT Gummiteknik är en produktleverantör som har fokus på att tillverka produkter med hög kvalitet och lång hållbarhet och det är WILLBRANDTS kodex att produkterna måste skapa värde och minimera kostnader för kunderna.
WILLBRANDT Gummiteknik A/S är en stark partner inom många olika branscher och är känd som en kvalitetsleverantör och rådgivare inom vibrationsdämpning, stötdämpning, kompensatorer, slangar, vinterberedskap och inom alla typer av gummi, polyuretan och metallföreningar.

WILLBRANDT Gummiteknik A/S är ensamåterförsäljare i Norden av GMT Gummi-Metall-Technik GmbH, som tillverkar gummi- och metallprodukter till i huvudsak järnvägs- och luftfartsindustrin. Därutöver är WILLBRANDT Gummiteknik A/S lagerhållare av ContiTech Continentals SchwingMetall samt MEGI-produkterna.

WILLBRANDT Gummiteknik, dotterbolag till WILLBRANDT Gummitechnik i Hamburg som grundades för mer än 125 år sedan, är en solid och kvalitetsmedveten partner som med sitt nära samarbete med flera internationella organisationer med stora produktions- och ingenjörsavdelningar, är i stånd att specialdesigna just den lösning som kunden är i behov av.
Med WILLBRANDT Gummiteknik A/S i ryggen, kan du vara säker på att få kvalitet och tidsenliga leveranser samt rådgivning och produkter som garanterat tillför värde i din egen organisation. WILLBRANDT Gummiteknik A/S levererar helhetslösningar som hjälper kunderna att få en enklare vardag och en bättre produkt. WILLBRANDT Gummiteknik A/S är en sparringpartner för kunder och leverantörer världen över, som säkerställer högsta kvalitet och skapar exklusiva möjligheter.
WILLBRANDT är stolta över sin kunskap och går gärna ett steg längre för att hitta den bästa lösningen för kunden. Hos WILLBRANDT Gummiteknik A/S är kvalitet ledordet, och den dagliga verksamhetens fokus.

Träffa oss på A03:29

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *