Verkstadsutrustning

Lyftutrustning är viktig för en väl fungerande verkstad. WILLBRANDT kan hjälpa dig med lösningar som är skräddarsydda för din verkstad, så säkerheten är i toppklass. Vi erbjuder ett brett utbud av lösningar, allt från plattformar till arbete på taket på bussar till lyftsystem för underhåll under fordonet.

WILLBRANDT kan hjälpa till med utrustning för ultraljudstestning av hjul, diagnosstationer för hjulsätt och integrerade boggiverkstäder. Vi erbjuder lösningar i samarbete med Pfaff, Koltech, Irmie, BMM och Bip Technology.

BBM

Kan hantera hela tillverkningscykeln, från design till slutinstallation och kundservice, med produkter och tjänster av hög kvalitet skräddarsydda för att passa kundernas krav.

KOLTECH

Specialiserar sig på tillverkning av maskiner och anordningar för underhåll och reparation av järnvägsfordon.

IRMIE

Ett ingenjörs- och anläggningsbyggnadsföretag som arbetar med design, produktion och installation av system för järnvägsindustrin och anläggningsteknik i allmänhet.

Få den bästa lösningen

Våra ingenjörer hjälper gärna till med rekommendationer för att beräkna dimensioneringen i förhållande till att hitta den bästa lösningen. Vårt stora nätverk av tillverkare och utvecklare garanterar kompetent rådgivning och service till våra kunder.

Vi levererar också specialkompensatorer enligt dina specifikationer och rörsystem – med eller utan klämelement.

Kontakt

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor eller önskemål.

Telefon: +45 56 87 01 64
e-mail: info@willbrandt.dk