Verkstadsutrustning

WILLBRANDT kan hjälpa till med ett komplett utbud av maskiner för den professionella verkstaden. Vi erbjuder lösningar från kvalitetsleverantörer som alla har många års erfarenhet och hög kompetens inom sina specifika produkter.

Vi kan hjälpa till med design och utformning av verkstäder genom våra partners inom verkstadsindustrin till workshops. Nedan följer en översikt över våra leverantörer som spänner över allt från lyftutrustning till tvätthallar.

Bertolotti rail

Tillverkare av boggipressar för testning och demontering, hjulpressar, bogiedrops, fjädrar testare och mycket mer för komplett underhåll.

KOLTECH

Tillverkare av hjul svarvar, både över och under golv i singel och tandem. Erbjuder även  laserutrustning för mätning av hjulprofil.

IRMIE

Producerar dynamiska testbänkar, testutrustning för bromsar, pantografer, strömförsörjning med mera.

AquaFrisch

Tillverkare av kompletta miljövänliga tvättanläggningar, både stationära och mobila. Allt inom sandanläggningar tömning av wc och avisning.

Stricker

Lösningar till dörröppningar med isolerande skyddssystem till både utvändiga och invändiga portar, samt tvätt- och avisningsanläggningar.

Greenwood

Tillverkar mobil precisionsutrustning för mätning och analys av hjulprofil, bromsar, skenor och spårskifte.

GEMINIS

Tillverkare av maskiner för borrning och svarvning av hjul och axlar.

ACYGS

Erbjuder sina kunder skräddarsydda järnvägstekniska tjänster som är anpassade till verkstadens behov samt helhetslösningar.

IVM

Tillhandahåller bärbara vägningssystem för järnvägsfordon.

Få den bästa lösningen

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor eller önskemål.

Vi hjälper gärna till med rekommendationer till att hitta den bästa lösningen. Vårt stora nätverk av tillverkare och utvecklare garanterar kompetent rådgivning och service till våra kunder.

Kontakta

Danny Grønbech
Area Manager – Nordics and Baltics
Phone: +45 60 22 56 87
Mail: dgr@willbrandt.dk