Vindenergi

Vindkraft

Inom vindkraftsindustrin är WILLBRANDT Gummiteknik A/S kändt som en lösningsorienterad, innovativ och flexibel partner. 
Vi tänker i nya banor och använder oss av våra erfarenheter från den maritima industrin och järnvägsindustrin för att tillverka komponenter av hög kvalitet och med lång livslängd. 
WILLBRANDT kan leverera allt från standard plåt till komplexa svängningsdämpande upphängningar. 

Samtidigt kan vi täcka ett brett utbud av elastomerer utöver gummi och polyuretan, vilket gör att våra kunder kan minska antalet leverantörer. Våra logistiklösningar och stora lager garanterar en snabb och säker leverans över hela världen.

För offshore-tillämpningar levererar vi speciallösningar av fendersystem för att skydda fartyg och vindgeneratorer samt offshoretransporter. Dessutom levererar vi från hela vårt program till försörjningsfartygen.

Våra leveranser omfatter bl.a.:
  • Särskilt utvecklade drivhjuls- och generatorupphängningar som kan justeras både horisontalt och vertikalt vid belastning
  • Aktiva dämpningslösningar (Mass dampers/Tilger) 
  • Gummiprofiler/-tätningar för ut- och invändigt bruk samt kabelskydd
  • Kabelhållare/-lådor för vindgeneratorer
  • Fendrar till försörjningsfartyg och vindgeneratorer offshore
  • Polyuretan – PUR 
  • Transportskydd för transport av maskinhus och blad samt montering av dessa

Få den bästa lösningen

Våra ingenjörer hjälper gärna till med rekommendationer för att beräkna dimensioneringen i förhållande till att hitta den bästa lösningen. Vårt stora nätverk av tillverkare och utvecklare garanterar kompetent rådgivning och service till våra kunder.

Vi levererar också specialkompensatorer enligt dina specifikationer och rörsystem – med eller utan klämelement.

Kontakt

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor eller önskemål.

Telefon: +45 56 87 01 64
e-mail: info@willbrandt.dk

Leveranstid

Många produkter har en lång tillverkningstid, därför utökar vi kontinuerligt vårt lager så att våra kunder får en så kort leveranstid som möjligt.

innovationer

Vi utvecklar oss tillsammans med kunden och använder vår kompetens för att på bästa möjliga vis tillgodose kundens behov. Vi tror på att vår styrka ligger i speciallösningar.

Kvalitet & service

Vi kompromissar aldrig med kvaliteten, den är alltid vår huvudfokus. Vår engagerade och flexibla personal brinner för att ge en bra service, och sätter alltid kunden främst.

Kunskaper

Vi vidareutbildar oss kontinuerligt internt och hos våra leverantörer för att säkerställa att vi har störst möjliga kunskap inom våra produktområden.

vindkraftsindustrin

WILLBRANDT Gummiteknik A/S kan täcka ett brett utbud av elastomerer utöver gummi och polyuretan, vilket gör at våra kunder kan minska antalet leverantörer. Våra logistiklösningar och stora lager garanterar en snabb och säker leverans över hela världen.

Om du inte hittar din bransch i översigten, vänligen kontakta vår kompetenta personal, som alltid står redo att hjälpa dig hitta en lösning

Vi hjälper gärna våra kunder med helhetsorienterade lösningar, redan när idén börjar ta form