WILLBRANDT fördubblar sin säljkår i Sverige

By in
997
WILLBRANDT fördubblar sin säljkår i Sverige

WILLBRANDT vill gärna växa i Sverige, där vi ser stor potential för WILLBRANDTs produkter. Därför utökar WILLBRANDT nu sitt säljteam och har anställt Per Bolinder för att hjälpa till med att hantera de svenska kunderna.

– ”Vi vill styrka vår närvaro på den svenska marknaden och vara närmare våra kunder. Det är glädjande att vi nu har så många kunder och en marknadsandel som motiverar ytterligare sysselsättning.

Det är medvetet att vi har valt en person som bor i Göteborgsområdet, eftersom vi har många kunder inom detta område och ser en större potential. ” säger Johnny Anekjær, VD på WILLBRANDT Gummiteknik.

Förutom Sverige kommer Per också att ha Norge som sitt ansvarsområde.

På WILLBRANDT välkomnar vi vår nya kollega och vi ser mycket fram emot att vi och våra kunder lär känna honom. Följaktligen har vi gjort en kort intervju med Per, där han berättar lite om sig själv och de förväntningar han har på framtiden tillsammans med WILLBRANDT.

Berätta lite om dig själv.

Vem är du och vilken bakgrund har du?

Jo men, Jag heter Per Bolinder och jag är en glad kille på nästan 40 år. Jag är gift och har två barn. Vi bor lite utanför Göteborg, där jag delvis tillbringar min fritid med att träna taekwondo och delvis med att njuta friluftslivet tillsammans med mina barn.

Jag är utbildad automationsingenjör från Chalmers tekniska högskola i Göteborg. Efter examen har jag jobbat med försäljning och affärsutveckling inom Offshore-industrin, och har jag också mitt eget företag där jag utvecklar appar för marinindustrin.

Vad fick dig att välja att jobba för WILLBRANDT?

WILLBRANDT är ett bra och gediget företag, som är känt för hög kvalitet, vilket jag tyckte var mycket attraktivt. Jag är en ärlig människa som brinner för försäljning, så det är viktigt för mig att jobba för ett företag som kan garantera 100 procent för sina produkter. På WILLBRANDT är jag säker på att de produkter jag erbjuder mina kunder är av bästa kvalitet.

Vilka områden blir dina fokusområden?

Först och främst hoppas jag få jobba med fartyg och hamnar. Jag har arbetat inom sjöfarten i 15 år och jag älskar havet, så jag ser verkligen fram emot att komma igång.

Dessutom tror jag också att det finns en enorm potential inom kemisk industri. Som jag ser det går det hand i hand med skeppsfart, helt enkelt för att det inte är smart att transportera kemikalier över längre sträckor med lastbil.

Vad ser du mest fram emot?

Jag ser fram emot att bygga upp WILLBRANDT i Sverige tillsammans med Mattias. Det blir spännande och utmanande. Och sedan ser jag verkligen fram emot att komma ut och träffa kunderna, för det är det jag gillar bäst.

Vilka är dina förväntningar på jobbet?

Jag tror att jag kommer att trivas och samtidigt kommer det att vara utmanande, och jag förväntar mig naturligtvis att bli en expert på vibrationsdämpare, kompensatorer och elastomer.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)